Vi elsker sommersmykker!

5. juni 2021 | Inspirasjon

Smykketips til sommeren

Sommeren har startet på Jæren! Nye gode sommerminner skal lages sammen med venner og familie. Fram med lette klær, lyse og lette sommerkjoler og skjørt. Og selvfølgelig sommersmykker! Helheten av antrekket blir ofte løftet med smykker, ørepynt og armbånd som matcher antrekk og personlighet.

Nå vil vi pynte oss og føle at sommeren er her! Flere lag smykker over hverandre er skikkelig «in». Gjerne i forgylt i sølv med fargerike steiner. Den rette sommer-«looken» kan du få med å kombinere noe av det du har fra før, og friske opp med de mange nydelige nyhetene hos oss. Vi har stort utvalg i spreke og fargerike smykker fra mange ulike leverandører. Mange ulike stiler til alle aldre, tøffe, stilige, klassiske eller søte.

Kom innom oss på Jæren Gull & Sølvsmie, så hjelper vi deg å finne smykket som får deg til å få den rette sommerfølelsen!

Vi elsker farger! Les Georgettes har armbånd som gir deg mange muligheter. Du kan bytte skinnet i en annen farge, og dette vil gjøre armbåndet til et helt annet.Fin og nett klokke fra Tissot som passer til alt. Det spreke armbåndet med flere farger samt ørepynten er fra Coeur de Lion. 

Sommerfugl-smykke i forgylt sølv i kombinasjon med lotus-smykke, begge designet  av kunstneren Cathrine Knutsen for Gulldia. Passer veldig bra til sommerblusen eller kjolen.
Noen av våre favoritter er disse fantastiske øredobbene fra italienske Ti Sento. Nydelig og friskt med turkis til solbrun hud. Ti Sento er kjent for sin høye kvalitet og stilige design. Sjekk ut vårt store utvalg i butikken!

Tøff sommermote til mann! Stilig klokke fra Tissot og armbånd fra Arock gjør også manne kul og stilig. Perfekt på den brune sommerarmen. Sølvring laget på eget verksted. 

Sommerlig armbånd laget på vårt verksted i kombinasjon med matchende øredobber. Begge deler i hamret sølv. Klokken er fra Tommy Hilfiger.

Sommer er årstiden for perler. Nydelige armbånd og ring fra Susanne Friis, stylet med klokke tra Tissot.  

Jæren Gull & Sølvsmie

Storgata 46, 4340 Bryne

Tlf. 485 14 745

E-post: post@jgs.no

Åpningstider

Mandag – Fredag
10:00 – 18:00

Lørdag
10:00 – 15:00

Send oss en melding

Trenger du inspirasjon eller råd angående en spesiell anledning? Skal du gifte deg, markere et jubileum eller gi noe fint til noen du er glad i?

Uansett hva du måtte ha i tankene, vil vi gjerne høre fra deg! Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

Du kan også ringe oss på telefon 485 14 745 eller sende en mail til post@jgs.no

Kontakt oss - enkel
Sending