Om Jæren Gull & Sølvsmie

Jæren Gull & Sølvsmie ble etablert i 1979. Siden den gang har vi levert vakre smykker og ringer i alle varianter, sølvbestikk og bunadssølv til rogalandsbunad, og bunadssølv til karendrakt.

I mars i 2017 valgte de to gullsmedene Rolf Malmin og Kurt Ims å pensjonere seg og en ny generasjon overtok. Gullsmedmester Ole Petter Malmin hadde drevet eget verksted i andre etasje i butikken  siden 2001 . Han startet i lære hos David Andersen og har over 20 års erfaring som gullsmed.  Kundene har hovedsaklig vært butikker fra Haugesund i Nord til Egersund i sør, men har også flere kunder rundt om i landet.

Nå driver Ole Petter Malmin Jæren Gull & Sølvsmie sammen med kona Hege.

Vi hjelper med alt av reparasjoner, omarbeidelser/omsmelting av gamle smykker. 

Har du ønsker eller tanker om hvordan du vil at ditt smykke eller din ring skal være? Fortell oss gjerne om det. Hva med en håndlaget diamantring til din kjære? Du kan selv velge diamantstørrelse.

Jæren Gull & Sølvsmie lager smykker og ringer på bestilling fra kunden. Vi har i tillegg et utvalg smykker og ringer fra vår egen kolleksjon.

Våre medarbeidere

Hege Malmin

Eier og daglig leder

Åshild Stensland

Butikkmedarbeider

Marianne Tjelta Stokke

Butikkmedarbeider

Marianne Grannes

Butikkmedarbeider

Ole Petter Malmin

Gullsmedmester

Rolf Malmin

Gullsmedmester

Send oss en melding

Trenger du inspirasjon eller råd angående en spesiell anledning? Skal du gifte deg, markere et jubileum eller gi noe fint til noen du er glad i?

Uansett hva du måtte ha i tankene, vil vi gjerne høre fra deg! Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

Du kan også ringe oss på telefon 485 14 745 eller sende en mail til post@jgs.no

Kontakt oss - enkel
Sending