Verksted

På verkstedet har vi to dyktige gullsmeder med over 70 års erfaring. Vi har kunnskapen og
erfaringen som skal til for å ta service, reparere, omarbeide eller lage nye smykker til deg.

Våre gullsmeder omarbeider gammelt gull og fatter diamanter i ringer. Du har kanskje en idé om hvordan du vil ha det? Eller trenger du inspirasjon og tips fra våre fagfolk? Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne utav det. 

Vi kan produsere nye smykker eller fikse smykkene du allerede har. Vil du kanskje omarbeide et smykke eller sette inn en diamant? Det fikser vi på verkstedet!

Et smykke som brukes daglig blir utsatt for slitasje uten at en kanskje merker det. Klør blir slitt og stener kan løsne. Kjeder blir tynnere etter årelang bruk. Slik som både kropp og hud må vedlikeholdes, må dine verdifulle smykker også passes på.

Passer ikke ringen lenger?
Vi forandrer oss i størrelse og kanskje er ringen din blitt for stor eller for liten. Størrelseforandring og oppussing av ringer er dagligdags hos oss.

Hos oss produserer vi Veslemøy som er vårt eget bunadsølv til rogalandsbunaden. Til herre er det Peer herresølv vi lager. Sølvet til det flotte Karendrakten blir også produsert hos oss. Karendrakten får du på Alvelandet og er også produsert på Bryne. 

Gratis prisoverslag
Gullsmedarbeidet kan være tidkrevende, og dersom reparasjonen er veldig omfattende kan det bli en kostbar operasjon. Vi tilbyr kostnadsfritt prisoverslag så du ikke får noen ubehagelige overraskelser om du ønsker.

Har du et perlekjede som skulle vært tredd om så hjelper vi gjerne. Vi kan hjelpe deg med taksering enten det er forsikringstakst, arve-/skiftetakst, taksering etter innbrudd og registrering av smykker og gjenstander fra gullsmedfaget.

Vi er godkjent for taksering av Norges Gullsmedforbund.

Våre gullsmeder

Ole Petter Malmin

Gullsmedmester

  • I lære hos David Andersen fra 1993-1996
  • Fagprøve 1996
  • Mesterbrev i 2000
  • Startet eget verksted i 2001 og har drevet mye med spesialarbeid, fatting og reparasjoner.
  • Drev eget verksted til han overtok butikken i 2017

Rolf Malmin

Gullsmedmester

  • Startet i lære hos Jørgen Otteren i 1969
  • Tok svenneprøve i 1978
  • Startet Jæren Gull & Sølvsmie sammen med Kurt Ims i 1979.

Send oss en melding

Trenger du inspirasjon eller råd angående en spesiell anledning? Skal du gifte deg, markere et jubileum eller gi noe fint til noen du er glad i?

Uansett hva du måtte ha i tankene, vil vi gjerne høre fra deg! Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

Du kan også ringe oss på telefon 485 14 745 eller sende en mail til post@jgs.no

Kontakt oss - enkel
Sending